6. Bud – Vær noget for andre

cold-toy-teddy-bear-product-stuffed-animal-bless-you-1375447-pxhere-com.jpgJeg ligger stadig og raller med en genstridig forkølelse. Den har efterhånden fulgt mig så længe, at det er ved at være på tide at give den et navn. Jeg tænker Hugo… Hugo er vidst et godt navn til en forkølelse, der ikke gider slippe.
Og mens jeg ligger her i min rallen og keder mig lidt, så kom jeg lige til at sige ja til, at medvirke i et eller andet fjernsynsprogram i eftermiddag/aften. Så nu er jeg igen både presset på tid og fysisk overskud. Hurra for panodiler og næsespray, de kan da hjælpe med det ene af de to. Tror morgendagens indlæg, må handle om at ‘trække stikket’…
Men tilbage til det det egentlig drejer sig om, nemlig låge nr. 6.

6. Bud – Vær noget for andre.

I kender det sikkert godt, at det nogle gange kan være en enorm befrielse, når en ven kommer til en, med hvad der for dem er et kæmpe stort dilemma, men for dig, i din situation, en petitesse.
Ud over at nærmest alle problemer blegner i sammenligning med at have et alvorligt sygt barn, så er det også ‘rart’ (på samme måde som når man ser de der klamme bumse videoer på YouTube), at man ikke selv er følelsesmæssigt involveret.
Men det kan også være endnu en byrde. Vi er har så mange kasketter på i løbet af en dag, så vi er lige ved at bukke under for vægten. Vi er hele tiden noget for andre, og sjældent/aldrig noget for os selv. Men jeg lover at denne ikke er en byrde.
Det drejer sig nemlig ikke om, at skulle løse andres problemer. Det handler om at sprede den juleglæde, man ikke selv kan finde. Og det sjove ved juleglæden er, at den er i familie med kærlighed. Og ligesom kærligheden kommer den tilbage i tusindfold, hvis man tør springe ud i det.
Så jeg vil udfordre mig selv og Jer der læser med til at:

  • smile til dem du møder på din vej
  • vær rar og overbærende i trafikken
  • giv en forlomme i kaffekøen
  • smid en chokolade-nissemand i dine kollegers postbakke m.m.

Skriv gerne en kommentar, hvis du allerede har gjort noget lignende, om hvad du gjorde, og om det førte noget godt med sig.

Én kommentar til “6. Bud – Vær noget for andre”

  1. Gav to lommeletter til en meget tissetrængende engelsk dame på et offentligt toilet og indkasserede et “thank you ever so much” og et kæmpe smil …. så tillæg til 6.bud, hav altid lommeletter på dig 👍😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *